top of page
Search

Raato Showroom -Avajaiset Ma 27.5.2019


Tervetuloa Rock Above Studio -musiikkiliikkeen ja Raato Custom Guitars Showroomin avajaisiin!

Paras paikka päästä kokeilemaan miltä se Raato tuntuu kädessä!

OHJELMASSA: ARVONTA: Paikan päällä käyneiden kesken arvomme seuraavat lahjakortit: - Päivä Studioaikaa (1 kpl) - Juhlatila ja sauna käyttöön, arki-ilta (1 kpl) - Raato Custom Guitars - 150€ Lahjakortti (1 kpl) (Koskee työn osuutta) - Raato Custom Guitars - Soittimen perushuolto (2 kpl) - Tuotepalkinnot TUOTE-ESITTELYJÄ: Blackstar kitara- ja bassovahvistin uutuudet HeadRush Gigboard Raato Custom Guitars - Custom soittimet Wood'N'Sound - Käsintehdyt kitarahihnat Suomesta SAUNA LÄMPIMÄNÄ - Juhlatila ja Sauna käytettävissä klo 18 - 20 välillä - Oma pyyhe ja saunajuoma mukaan KAHVITARJOILU __________________________________________ RAATO CUSTOM GUITARS SHOWROOM - Esillä laaja kattaus erilaisia custom soittimia. mm 6 & 7 kielisiä sähkökitaroita, myös multiskaalaisia - Sekä 5-kielinen multiskaala bassokitara - Esittelykäytössä toimineita soittimia myös tuntuvilla alennuksilla tarjolla - Tule tutustumaan ja kokeilemaan miltä Raato tuntuu käsissäsi! TERVETULOA!

Osoite: Rock Above Studio, Luomannotko 4, 02200 Espoo https://www.rockabovestudio.com https://www.raatocustomguitars.fi


bottom of page