top of page
Search

PenetRaatoR 6 Multiscale Review / Arvostelu


PenetRaatoR 6-string 27,75" - 26,5" Multiscale guitar was reviewed by Kitarablogi

"It is very clear to me, judging by this review, that Raato Custom Guitars stands for top class workmanship combined with a fresh and fearless approach, when it comes to body shapes and different finishes. PenetRaatoR 6 Multiscale is a fine example of what a boutique grade modern Metal guitar can be."

CLICK HERE TO READ FULL REVIEW

FIN:

PenetRaatoR 6-kielinen 27,75" - 26,5" multiskaala sähkökitara kävi Kitarablogin arvioitavana.

"Myös tämän testin perusteella voin sanoa hyvällä omatunnolla, että Raato Custom Guitarsissa yhdistyy vankka osaaminen soitinrakennuksessa ja taiteilijan näkemys sekä soittimen ulkomuodossa että viimeistelyssä. PenetRaatoR 6 Multiscale kuuluu mielestäni selvästi nykyaikaisten hevikitaroiden parhaimmistoon."

LUE KOKO ARVIO TÄÄLTÄ

#raatocustomguitars #kitarablogi #review #arvostelu #penetraator #multiscale #electricguitar #guitar

bottom of page