top of page
Search

Raadotar family grows! Including 7-string 27,99”-26,46” multiscale guitar


Ladies released into wilderness - Raadotar in 3 different flavorsl 

New additions include 9-string 28,5” baritone &  7-string multiscale options FIN: Raadotar -sähkökitara ja hänen nykyiset olomuotonsa. Uusimmat lisäykset ovat 9-kielinen 28,5” skaalainen baritoni

Ja nyt myös, useiden pyyntöjen rohkaisemana:

7-kielinen multiscale sähkökitara. Skaala 27,99” - 26,46” tuumaa O-nauhan (pystysuorassa) sijaitessa 9.nauhalla. Raudat ovat taattua Hipshot -laatua ja mikrofonina toimii jyljä Bare Knuckle Pickups Nailbomb keraamisella magneetilla. 

Tervetuloa testaamaan Espoon Järvenperään. 

Ota yhteyttä 050 338 8607 tai raato@raatocustomguitars.fi

————————

(Guitars from left to right) RCG RAADOTAR 9-str 28,5" - Swamp Ash body / Maple-Wenge neck / Ebony fretboard - Hipshot bridge & Classic Open tuning machines - Bare Knuckle Pickups Custom 9 - Dunlop Flush Mount strap locks

- Open-Grain Satin Finish RCG RAADOTAR 7-str 27,99"-26,46" - Black Alder body with Smashed wood+Epoxy resin top / Wenge-Maple neck / Ebony fretboard - Hipshot 21 degree bridge & Grip Lock Open tuning machines - Bare Knuckle Pickups Nailbomb (ceramic) 16 degree slanted

- High Gloss Finish on Top & Headstock

 - Open-Grain Satin Finish on Back & Neck RCG RAADOTAR 6-str 25,5" w Piezo - Ambrosia maple top and back, Wenge, Black Alder, Black Walnut body / Maple-Ebony neck / Exotic ebony fretboard - Graph Tech Ghost LB63 Floating tremolo + Advanced Preamp - Hipshot GripLock Open tuning machines - Bare Knuckle Pickups Ragnarok set in custom covers

- High Gloss Finish on Body & Headstock

- Satin Finish Neck

Visit Raadotar page for more info/photos: https://www.raatocustomguitars.fi/guitars-raadotar 


bottom of page