PenetRaatoR 6 Multiscale Review / Arvostelu

April 23, 2019

PenetRaatoR 6-string 27,75" - 26,5" Multiscale guitar was reviewed by Kitarablogi

 

"It is very clear to me, judging by this review, that Raato Custom Guitars stands for top class workmanship combined with a fresh and fearless approach, when it comes to body shapes and different finishes. PenetRaatoR 6 Multiscale is a fine example of what a boutique grade modern Metal guitar can be."

 

CLICK HERE TO READ FULL REVIEW

 

 

FIN:

PenetRaatoR 6-kielinen 27,75" - 26,5" multiskaala sähkökitara kävi Kitarablogin arvioitavana.

 

"Myös tämän testin perusteella voin sanoa hyvällä omatunnolla, että Raato Custom Guitarsissa yhdistyy vankka osaaminen soitinrakennuksessa ja taiteilijan näkemys sekä soittimen ulkomuodossa että viimeistelyssä. PenetRaatoR 6 Multiscale kuuluu mielestäni selvästi nykyaikaisten hevikitaroiden parhaimmistoon."

 

LUE KOKO ARVIO TÄÄLTÄ

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts