top of page
Search

BLOODRED HOURGLASS -miehistöä Raato Artisteiksi

Lisää Raatoja maailmaan!

Raato Artisti -perhe kasvoi, kun Bloodred Hourglass -herrasmiehet Jose Moilanen ja Lauri Silvonen saivat uudet customit kouraan juuri ennen kesän festivaalivetoja SaariHelvetti- ja Dark River Festival -tapahtumissa.

Lauri Silvonen, Jose Moilanen, Bloodred Hourglass, Raato Custom Guitars, Raato Artisti, Raato Endorsement Artist, Custom Guitar, ObliteRaatoR, Custom multiscale bass, Alysia 4-string bass, kitara, sähkökitara, Photo by Outi Puhakka Outokuva
Lauri Silvonen & Jose Moilanen - Tervetuloa Raato Artisti -perheeseen

Bloodred Hourglass on käyttänyt keikkailusta vapautuneen ajan tehokkaasti uutta materiaalia työstäen ja herrat ovatkin suuntaamassa Raatojen kera studioon äänittämään yhtyeen viidettä studioalbumia nyt syksyllä.

Josella on käytössä 4-kielinen ”Alysia” multiskaala basso, joka on suunniteltu varta vasten hänen tarpeidensa mukaan:


Jose Moilanen, Bloodred Hourglass, Raato Custom Guitars, Raato Artist, Raato artist family, Raato Endorsement Artist, Alysia 4-string multiscale bass, bass guitar, Saarihelvetti, Photo by Outi Puhakka Outokuva
Jose/BRHG at Saarihelvetti 2020


“Uudelta soittimeltani odotin helpposoittoisuutta, potkivaa ja selkeää soundia myös matalissa vireissä, sekä tietenkin toiveitteni mukaista ulkonäköä. Soittimen suunnitteluprosessi yhdessä Raato Custom Guitarsin kanssa kävi helposti ja vaivattomasti.” Jose Moilanen sanailee

Muutaman viikon yhteiselon ja kahden livevedon jälkeen voin todeta, että Raato Custom ”Alysia” basso on juuri sitä mitä olin hakemassa – kevyesti paras basso, jota olen koskaan soittanut.”


Jose Moilanen


Laurin uusi työkalu on vaatimattomasti nimetty ”ObliteRaatoR”. Soitin on 6-kielinen 27” baritoni. Kitaran suunnittelun lähtökohtia oli rakentaa baritoniskaalainen soitin, joka tuntuu kuin soittaisi normaaliskaalaista.


Lauri Silvonen Bloodred Hourglass Raato Custom Guitars, Photo by Outi Puhakka Outokuva
Lauri/BRHG at Saarihelvetti


“Yhteistyö Raadon kanssa oli helppo ja ammattimaista suunnittelutyön aloittamisesta toteutuksen viimeistelyyn. Prosessin tuloksena käsissäni on nyt juuri minun soittooni sopiva baritoniskaalainen soitin - joka tuntuu normaaliskaalaiselta - ja jossa on lisäksi epäsymmetrinen kaulaprofiili, viimeisen päälle oikeat valinnat mikrofonin ja rautojen osalta sekä tappavan kaunis ulkonäkö!

ObliteRaatoR on saanut jo tulikasteensa lavalla ja studiossa ja voinkin luottavaisin mielin todeta, että olen löytänyt täydellisen 6-kielisen kumppanini!”


Lauri SilvonenLisätiedot ja muut Raato Artistit löydät täältä: https://www.raatocustomguitars.fi/artists


PHOTOS: Outi Puhakka, Outo Kuva

 


Comments


bottom of page