top of page
Search

Raato Custom Guitars Vuosipäivä


Niin se on ensimmäinen vuosi yrittäjän ominaisuudessa heilahtanut - Ja eteenpäin mennään kovalla tahdilla. Paljon on mahtunut, jotenkin hyvin lyhyelle tuntuneen vuoden sisään. Mutta ei sentään, maailma ei ole vielä valmis ja paljon pitääkin saada tapahtumaan seuraavan vuoden aikana.

Lanseerasin vasta ensimmäisen pienoissarjoina valmistettavan soitinmallin, Raadotar RC. Jonka valmistuksessa hyödynnän CNC -teknologiaa. Tämä mahdollistaa kilpailukykyisemmän hinnoittelun, kuin myös useita uusia mahdollisuuksia soittimen kustomointiin ja koristeluun.

Pitkä ja kivinen taival onkin ollut opetella kaiken muun lisäksi vielä tähän liittyvät seikat, mutta kyllä (kai) työ tekijäänsä kiittää loppujen lopuksi!

Merkkipäivän johdosta tarjoankin -15% alennuksen marraskuun ajan

Tarjous koskee työnosuutta ja kattaa:

- Käsintehdyt custom soittimet

- Soitinhuollot, -korjaukset ja modifioinnit

Joten nyt onkin hyvä hetki huollattaa soittimet kuntoon, tai täräyttää Custom soitintilaus sisään.

Ota yhteyttä!


bottom of page